Guest post – 6 lucruri pe care nu le știi despre Abundența Solară

Participanții cursurilor de motivare și dezvoltare personală au un nou motiv de bucurie. Anul acesta, în data de 12 aprilie, a avut loc primul curs de Abundență Solară la Cluj-Napoca. În viitorul apropiat, asemenea cursuri vor avea loc și în alte orașe precum Sibiu, Baia Mare, București sau Iași, inițiatorul acestui proiect dorind să-l dezvolte la nivel național. Momentan însă, următorul curs se va desfășura tot la Cluj, în data de 10 mai 2014.

Pentru toți cei porniți în aventura descoperirii de sine, pentru cei ce-și doresc o schimbare în viață, și mai ales pentru cei care visează la o situație financiară mai bună, mai jos sunt 6 motive pentru care să participați la acest curs:

Abundența Solară, după cum ne sugerează titlul, ne învață cum să aducem prosperitatea financiară în viețile noastre. Termenul de “abundență solară” și cursul în sine sunt destul de greu de definit, după cum ne spune și terapeutul care a creat acest sistem. Vă putem spune în schimb faptul că spre deosebire de alte cursuri care abordează acest subiect pe plan mental, emoțional sau energetic, Abundența Solară vine cu o metodă inovativă. Acest curs îmbină cele trei aspecte într-o singură tehnică, menită să aducă banii în viețile noastre. De asemenea, învățăm să ne schimbăm modul de a gândi în ceea ce privește banii, aceștia fiind de foarte multe ori asociați cu mizerie, exces sau păcat.
Dacă încă nu v-ați hotărât de ce să participați la curs, următoarea afirmație vă va convinge: Pentru că meritați! Acesta este poate cel mai bun argument pe care vi-l putem oferi. Din clipa în care ne naștem și pe tot parcursul vieții, o simplă idee ni se repetă într-atât de mult, încât ajungem să nu-i mai contestăm veridicitatea. “Nu poți.”, ”Nu ești destul de bun.”, “Nu ești în stare de nimic mai mult.”, “N-o să te ridici niciodată la valoarea celorlalti.”, pe scurt, nu meritați. Această idee, indiferent dacă este rostită de către părinți, profesori, șefi sau prieteni, devine după un timp un adevăr incontestabil. Adevărul este altul. Meritați. Meritați tot ceea ce este mai bun pe lumea asta. Meritați, prin simplul fapt că existați.
O parte importantă a acestui workshop este faptul că înainte de a învăța tehnica de Abundență Solară, cursanții trec printr-o etapă de autocunoaștere. Învățați să vă cunoașteți, să vă descoperiți sinele. Câți dintre voi vă cunoașteți? Bineînțeles, cu toții suntem tentați să spunem că știm cine suntem. Dar este oare această imagine una reală? Printr-un set de câteva întrebări bine puse, participanții pornesc într-o călătorie în subconștient, primind astfel niște răspunsuri greu de obținut pe cale rațională.
Toate aceste răspunsuri duc la un element vital al prosperității financiare: Automotivarea. În această etapă, cunoscându-vă valorile, reușiți să vă depășiți propriile limitări, ajungând să fiți capabili să vă motivați. Dobândiți resursele necesare pentru “a nu vă mai fura căciula”. Astfel, în lumina propriilor valori, țelurile stabilite sunt duse la bun sfârșit, cursanții înțelegând cum să facă asta. Motivarea nu va mai fi o problemă, ci o unealtă folositoare în atingerea scopurilor noastre.
Acest workshop evidențiază importanța formulării dorințelor noastre. Când vrem ceva în viața noastră, este foarte important modul în care cerem acest lucru. Abundența Solară ne învață cum să ne formulăm cererea în mod corect, șansele noastre de reușită crescând considerabil. Exprimarea gratitudinii în afirmația noastră ne poate spori șansele de succes. Așadar, o expresie care conține cuvântul “mulțumesc” are un impact mai mare. Nici verbele la timpul prezent nu trebuie să lipsească, “eu am” fiind mai potrivit decât “eu voi avea”.
Ajungem acum la punctul culminant al cursului, și anume tehnica de Abundență Solară. Această tehnică, utilizată în mod corect, ne oferă o serie de trăiri intense, care ne amplifică încrederea în reușită. Pentru a ajunge la rezultate pozitive, trebuie să avem credința că așa va fi. Și ce ne poate întări mai mult șansele de reușită decât siguranța că am executat tehnica în mod corect? Siguranța aceasta o putem atinge foarte simplu, datorită trăirilor din timpul cât și de după practicarea acestei tehnici. “Am participat la o mulțime de cursuri de dezvoltare personala, dar tot timpul aveam o mică reținere. Nu aveam siguranța că aplic tehnicile în mod corect, deoarece acestea necesită de multe ori un grad mai ridicat de exercițiu pentru a putea avea trăiri intense. La Abundența Solară, din prima clipă în care am început să aplic tehnica, trăirile nu au ezitat să apară. Tot timpul când repet exercițiul, acesta devine din ce in ce mai intens.” , ne spune unul dintre participanții primei ediții din data de 12 aprilie.

Pentru toți cei interesați de un asemenea curs, dar care se tem să facă acest pas, nu putem spune decât un singur lucru: Nu vă cere nimeni să credeți orbește în așa ceva, dar vă invităm să veniți și să experimentați!

2,137 total views, 1 views today