O calatorie de vis

În săptămâna 19-23 Mai am realizat un turneu în țară pentru a prezenta workshopul de Abundență Solară. Aceste întâlniri au fost mult mai mult decât m-am așteptat.

Primul popas l-am realizat la Iasi unde prezentarea a avut loc la Libraria Floarea Vieții și unde am cunoscut oameni deosebiti de calzi si primitori. La aceast eveniment s-a creat un spatiu deosebit si am fost nevoit sa imi schimb cursul prezentarii pentru a face un cadou de suflet celor prezenti. A fost o experienta unica si cu aceasta cale doresc sa multumesc Manuelei Andrei pentru tot ceea ce s-a intamplat. Dupa prezentare am avut ocazia sa ma plimb in parcul Copou si sa imi reamintesc cat de frumoasa este țara noastra.

Sibiul a fost cel care a beneficiat de o experienta fantastica. In ciuda unui numar mic de persoane alaturi de Anda Ciobanu si Manuela Andrei am explorat spatii noi ale constiintei, iar evenimentul a starnit un entuziasm fantastic printre participanti.

La Baia Mare am trait o seara exceptionala, cu un public numeros si deosebit de bine pregatit. De asemenea am avut ocazia sa il intalnesc pe prof dr ing Marius Virgil Barbus care ne-a relatat din descoperirile si experienta sa. Este necesar sa multumesc organizatorilor : Lia Gheorghe si Gabriel Stan pentru efortul depus si primirea deosebit de calduroasa pe tot parcursul zilei

La Cluj Napoca prezentarea de la Hotelul Central a fost una intensa si plina de umor. Oameni curiosi, deschisi si participanti activi pe tot parcursul evenimentului. Intalnirea a fost fructuasa si datorita ei urmatorul workshop va avea loc tot la Cluj in 6 iulie.

La Targu Mures alaturi de Relu Pestean si Anda Ciobanu am intalnit oameni foarte calzi si care ne-a aratat potentialul deosebit de frumos pe care il ofera acest oras. Doresc sa le multumesc organizatorilor : Iulian Cioca, Marcela Dan si Olimpia Mioara.

Doresc sa multumesc din suflet Alexandrei Coroian si lui Relu Pestean pentru tot ceea ce s-a intamplat ei sunt catalizatorii acestei calatorii care a fost transformatoare pentru mine.

 Va iubesc si va imbratisez pe toti. Sunt recunoscator ca v-am intanit in aceasta viata.

Turneu prin tara a avut urmatorul itinerariu:

–          19 mai Iasi, Locatia: Libraria Floarea Vietii, str. Alexandru Lapusneanu

–          20 mai Sibiu, Locatia: Casa de Cultura a Studentilor, str. Calea Dumbravii

–          21 mai Baia Mare, Locatia: Biblioteca Judeteana, bul. Independentei

–          22 mai Cluj Napoca, Locatia: Hotel Central, str. Victor Babes

–          23 mai Targu Mures, Locatia: Scoala Generala nr.2, str. Gheorghe Doja

In curand voi veni la Bucuresti si la Timisoara pentru a prezenta Abundenta Solara

Link-uri utile:

 Alexandra Coroian – presedintele asociatiei Vindecare Alternativa – www.vindecarealternativa.ro

Relu Pestean – initiatorul Scolii Ancestrale a Nemuriri – http://www.vindecarealternativa.ro/seminarii/scoala-ancestrala-a-nemuririi.html

Anda Ciobanu – initiatoarea Roata Medicinei – www.roatamedicinei.ro

2,817 total views, 1 views today