Abundenta Solara

 

De ce vreau sa fi bogat ?

Bani reprezinta o forta si mult timp sa incarcat ca aceasta sa ramana foarte concentrata in mainile catorva, dar creativitatea exista in fiecare dintre noi si multe idei care ne-ar putea imbunatatii viata nu ajung sa vada lumina pentru ca oamenii nu au avut indeajunsa forta financiara si asta este o pierdere nu numai pentru acea persoana si pentru intreaga lume.

Daca te-ai saturat sa ai probleme cu banii atunci e important sa citesti acest mesaj.
Esti pe cale sa descoperi o formula care va aduce bani in viata ta asa cum nimic nu a mai facut-o pana acum si va pune capat o data pentru totdeauna problemelor tale financiare.

Stiu, e usor sa fii prins in cursul evenimentelor, ar parea ca exista probleme si lipsuri peste tot, iar faptul ca se vorbeste incontinuu despre asta iti afecteaza mintea, spiritul, sanatatea, relatiile, ca sa nu mentionam efectul asupra portofelului (contului bancar).

De accea, vreau sa iti prezint 3 mari motive pentru care banii nu curg usor in viata ta :

1. Frica, se manifesta prin simptome precum: a te plange, a renunta, a fi dat afara. Problema cu aceste simptome este ca par obisnuite si se poate intampla sa nici nu realizezi cand esti prins intr-una sau in mai multe frici financiare.
2. Utilizezi credinte invechite pentru a crea o realitate noua. Am sa repet asta: “Utilizezi credinte invechite pentru a crea o realitate noua”. Avem tendinta de a face mereu ceea ce ne-am obisnuit sa facem si la fel se intampla si in cazul credintelor. Tindem sa credem aceleasi lucruri pe care inaintasii nostri le-au crezut, dar cand facem asta continuam sa cream aceeasi realitate pe care o avem, cu prea putine diferente. In consecinta, cand iti doresti o noua realitate, ai nevoie de credinte noi. Si sunt atat de multi oameni care se lupta sa creeze o realitate noua avand credinte vechi. Din pacate lucrurile nu functioneaza in acest mod.
Dar acum hai sa cunosti si cel mare motiv pentru care banii nu vin usor in viata ta
3. Traiesti prin SANSA si nu prin alegere si atunci cand se intampla sa fii norocos si sa primesti bani, nu stii cum sa creezi situatia din nou. Ceva incredibil s-a intamplat in viata ta, dar nu stii cum sa perpetuezi acest succes. Fie ca o realizezi sau nu .. Exista ingrediente specifice care sunt necesare pentru ca succesul sa apara. . Inainte de a stii care sunt aceste ingrediente si ce se intampla in interiorul tau, care sunt procesele care te tin departe de abundenta, esti la mila sansei…. Si asta devine foarte frustrant. In interiorul tau simti: “woow, daca vreau sa am viata pe care mi-o doresc trebuie sa fiu norocos”
Cheia este de a invata reteta si de a o utiliza in mod constant si atunci vei putea sa recreezi succesul ori de cate ori doresti.

Pentru a-ti oferi o alta perspectiva la acest al treilea punct trebuie sa stii ca:

1. acesta este motivul pentru care esti intr-o situatie financiara nesatisfacatoare
2. acesta este motivul pentru care esti obosit si frustrat, pentru care tot mai multi bani ies din casa si pentru care nu par sa existe oportunitati in viitorul apropiat
3. acesta este motivul pentru care esti intr-un roller coaster financiar – intr-o zi esti sus, intr-alta esti jos si nu ramai pe culmi mai mult timp, in asa fel incat sa ajungi la abundenta financiara si la libertate.

Vestea buna este ca exista o solutie. Este o formula testata care te va ajuta sa aduci abundenta in viata ta o data pentru totdeauna.
Vreau sa iti prezint ABUNDENTA SOLARA !!

Cum anume functioneaza Abundenta Solara? Este un workshop care iti va permite sa desoperi care sunt blocajele care te tin PE TINE in aceeasi situatie financiara, care nu te lasa sa iti explorezi cu adevarat potentialul.
Fii pregatit: e foarte posibil sa nu fii constient de multe dintre aceste blocaje !

In continuare, vei intelege de ce este subconstientul tau atat de important si care sunt ingredientele pentru ca toata puterea lui sa te sutina.

Vei invata cum anume sa te mentii motivat pentru a-ti atinge visele.

Si cel mai important dintre toate: Vei primi acces la o tehnica ce nu este disponibila in nicio carte, in niciun alt curs si care va dezlatui abilitatiile tale pentru a deveni bogat in cel mai scurt timp posibil.

In plus vei primi o serie de linii de ghidare pentru a testa cat de corect este planul tau si cum poti sa ajungi bogat indiferent de domeniul in care activezi.

Toate exercitiile la care vei participa au la baza cele mai noi tehnologii din domeniul dezvoltarii personale, tehnologii precum: Precision Repatterning, Cognitive Reimprinting si Subcontious Reprogramming.

Aceasta este ABUNDENTA SOLARA !

Stiu ca ai cautat de mult timp o metoda care sa functioneze cu adevarat in viata ta si care sa ofere rezultate, nu doar sa sune bine.

Abundenta Solara este ceea ce ai asteptat de atata timp. Acum e momentul sa faci schimbarea pe care ti-o doreai.

Inainte de a te inscrie la acest atelier e bine sa citesti aceste randuri – Ce trebuie sa stiu despre Abundenta Solara

4,615 total views, 1 views today

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin